top of page

vrijmarkt | oud hollandse spelletjes | springkussens | muziek | gezelligheid

Donderdag 27 april 2023 is het zover! De tweede Koningsdag Gein3Dorp is een feit. Vrijmarkt, foodtrucks, hapjes & drankjes, muziek  en gezelligheid voor jong en oud. Kom staan of lekker struinen op de vrijmarkt, spring een gat in de lucht op één van de velen springkussens en vermaak je met oud Hollandse spelletjes.

De activiteiten vinden plaats op en rondom de veldjes Cornelis Aarnoutsstraat en Anne Kooistrahof.

Koningsdag Gein3Dorp is er voor en door de buurtbewoners, samen maken we de gezelligheid. We willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om te komen staan met de beste tweede kansjes, boeken, kleding, speelgoed en andere pareltjes van-heb-ik-jou-daar!  Ook zouden we het héél leuk vinden als je de vrijmarkt komt verrijken met traditionele koningsdag activiteiten of je te gekke kunsten komt vertonen. Samen maken we koningsdag Gein3dorp!

 

Koningsdag Gein3dorp is er dus in de eerste plaats voor en door buurtbewoners. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Het evenement is openbaar en gratis toegankelijk.

Deze feestelijke dag is niet mogelijk zonder sponsoring. Bijzonder veel dank aan alle lokale ondernemers die een bijdrage hebben gedaan om deze dag mogelijk te maken!

Groetjes Het Feest Collectief Gein3dorp namens Marc Pruijs & Jeroen Puttmann

Plattegrond kingsday V3.png

KONINGSDAG GEIN3DORP IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR HET BUURTBUDGET GEIN

bottom of page