top of page

Koningsdag Gein3dorp

27 april 2024 | 11:00 - 18:00

vrijmarkt | oud hollandse spelletjes | springkussens | muziek | gezelligheid

Plattegrond kingsday V3.png

Zaterdag 27 april 2024 is het zover! De derde Koningsdag Gein3Dorp is een feit. Vrijmarkt, foodtrucks, hapjes & drankjes, muziek  en gezelligheid voor jong en oud. Kom staan of lekker struinen op de vrijmarkt, spring een gat in de lucht op één van de velen springkussens en vermaak je met oud Hollandse spelletjes.

De activiteiten vinden plaats op en rondom de veldjes Cornelis Aarnoutsstraat en Anne Kooistrahof.

Koningsdag Gein3Dorp is er voor en door de buurtbewoners, samen maken we de gezelligheid. We willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om te komen staan met de beste tweede kansjes, boeken, kleding, speelgoed en andere pareltjes van-heb-ik-jou-daar!  Ook zouden we het héél leuk vinden als je de vrijmarkt komt verrijken met traditionele koningsdag activiteiten of je te gekke kunsten komt vertonen. Samen maken we koningsdag Gein3dorp!

 

Koningsdag Gein3dorp is er dus in de eerste plaats voor en door buurtbewoners. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Het evenement is openbaar en gratis toegankelijk.

Deze feestelijke dag is niet mogelijk zonder subsidie, sponsoring en donaties. Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door het Buurt budget Gein. Bijzonder veel dank aan de vereniging Gein 3 Dorp en alle lokale ondernemers die een bijdrage hebben gedaan om deze dag mogelijk te maken!

Groetjes van 'Het Feest Collectief Gein3dorp' namens Marc Pruijs & Jeroen Puttmann

KONINGSDAG GEIN3DORP IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR HET BUURTBUDGET GEIN

jumbo.png
HUISER TIMMER EN KLUSBEDRIJF.PNG
BOUWRUIMERSPUTTMANN.PNG
GEIN3DORPER.webp
Waterfix.jpg
Bockel.png
VANGENTMAKELAARDIJ.PNG
PIETERSMA SNACKS.jpg
AMSTERDAMSE LOODGIETERCENTRALE BV.jpg
Logo-Henny-Pleizier-V3.png
van niel safety service.jpeg
ROSTBOUW.png
PUTTMANN JUWELIERS.png
bottom of page